• Livrare gratuita

Intrebari frecvente

Ce este Rewardiful?

Rewardiful este o soluție online completă pentru construirea și administrarea campaniilor de recompensare a partenerilor de vânzări sau distribuitorilor pe bază de puncte, acumulate în funcție de comportamentul acestora.

De ce ar trebui să folosesc Rewardiful?

Rewardiful este o soluție online de fidelizare bazat pe puncte ce ajută la creșterea loialității clientului față de brand. Rewardiful poate fi aplicat la orice domeniu de activitate.

Pentru fiecare achiziție sau vânzare efectuată de clienții sau partenerii de afaceri, ei vor primi puncte care pot fi folosite de aceștia pentru a-și alege premiile dorite dintr-un un catalog vast de premii. Lucrăm cu cei mai buni furnizori de pe piață și astfel vom avea întotdeauna produsele pe stoc. Uimește-ți clienții și partenerii!

Funcționează pentru campaniile de trade?

Platforma este ideală pentru campaniile de trade deoarece oferă oportunitatea partenerilor tăi de a vinde mai repede, câștiga puncte și selecta premiile dorite. În cazul în care sunt informați că vor primi puncte care pot fi transformate în credite, partenerii vor fi motivați să cumpere mai mult, în scopul de a vinde mai mult.

Funcționează pentru cluburi de fidelizare?

Cu siguranță , da. O gamă largă de premii începând cu dispozitive electronice și gadget-uri până la călătorii și tichete cadou vor stimula interesul clientului pentru clubul de loialitate.

Funcționează pentru campaniile de stimulare a vânzărilor B2B?

Da, platforma permite un astfel de parteneriat. Este cel mai bun mod de a-ți păstra partenerii de afaceri fideli, recompensându-i prin intermediul acestui program.

Trebuie să mă îngrijorez cu privire la logistica premiilor?

Logistica premiilor se face în totalitate de Rewardiful. Pornind de la procesarea comenzii până la livrarea premiilor în cel mai scurt timp, acest proces este asigurat și garantat de Rewardiful. Tot acest proces este 100% transparent și foarte eficient, partenerii tăi fiind anunțați în permanență de statusul comenzii plasate.

Sunt toate premiile pe stoc?

Sigur! Având în vedere că lucrăm cu cei mai importanți furnizori de pe piață. Niciodată nu vei avea premii fără stoc. În afară de aceasta, veți beneficia întotdeauna de cele mai noi produse de pe piață.

În cât timp ajunge premiul la câștigător ( de la comandă la livrare)?

80% din comenzi sunt livrate în maximum trei zile lucrătoare de la comandă.

Cum se alocă punctele?

Punctele sunt calculate de tine si încarcate noi, se alocă automat utilizatorilor tăi și sunt valabile 1 an de la data încărcării.

Sau partenerii tai pot trimit dovada achitiei pe WhatsApp sau web, catre noi, noi o procesam si alocam automat punctele in functie de istoricul achizitiilor

Inregistrare membru

Bine ai revenit, intra in cont !
Resetare parola